Najnovije
Blog

Naše snage jačaju… (Partizan – AZ, galerija)

FK Partizan se ukupnim pobedama nad Konahs Kijem, Malatijom i Moldeom plasirao u Ligu Evrope, a tamo ga je sačekao prvi rival – holandski AZ Alkmar. Bila je to druga utakmica odigrana pod nerazumno strogom kaznom UEFA – samo su deca do 14 godina, iz škola fudbala, mogla prisustvovati utakmici. Meč je završen 2-2, ali su zvanje pobednika opet osvojila deca, navijači Partizana, koji su u još većem broju nego protiv Moldea, ispunila Partizanov stadion. Mali partizanovci su pristigli iz svih krajeva Srbije – Beograda, Novog Sada, Niša, Užica, Subotice, Zrenjanina, Kosova, pa i iz susednih država – Bosne, tj. Republike Srpske, Crne Gore i Makedonije.

Oni koji su odredili ovu kaznu, napravili su, ustvari, uslugu našem klubu. Animirane su i pridobijene neke nove generacije zaljubljenika u crno-beli klub, a efekat ove akcije, koju je sproveo FK Partizan u saradnji sa školama fudbala širom Balkana, tek će doneti prave rezultate u skoroj budućnosti.

Uživajte u galeriji slika, koje je snimio naš saradnik na blogu, Goran Jovanović, kojem se i ovim putem zahvaljujemo za ove divne kadrove!

(za punu rezoluciju slike – desni klik pa „open image in a new tab“)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *