Najnovije
Blog

Pola miliona poseta!

  Pre nešto više od tri i po godine, pokrenut je blog „Crno-bela nostalgija“. Želja je bila da se na jednom mestu grupišu sve one brojne slike Partizanovih fudbalera, koje ste mogli da vidite na internetu, po navijačkim forumima i portalima. Da se sve te slike koliko-toliko skupe u jednu celinu, da ovaj blog bude mesto na kojem ćete moći da nešto više saznate o bilo kojem fudbaleru iz istorije Partizana. Čuli ste za Iliju Katića, Branka Zebeca, Čedomira Lazarevića i Blagoja Istatova, ali rođeni ste mnogo godina posle njihove karijere u Partizanu? „Crno-bela nostalgija“ je mesto gde možete da pronađete ove, i još stotine drugih igrača koji su nosili dres Partizana. „Crno-bela nostalgija“ je ideja promocije i čuvanja istorije FK Partizan.

  Do sada, postavljene su slike skoro svih iole bitnih igrača u periodu 1945-2012. Negde su napisane i biografije, negde nisu – treba da imate u vidu da je ovo blog koji uređuje pojedinac uz pomoć prijatelja, u slobodno vreme. Tako da će svi igrači doći na red.

  Osim profila igrača, tu su i moji tekstovi kao autora i pokretača bloga (ali i tekstovi mojih prijatelja) o nezaboravnim utakmicama, sećanja na trenutke iz istorije kluba, pregled razvoja Partizanovog grba i dresa, a posebno mesto zauzimaju intervjui sa bivšim igračima Partizana.

  Blog se promoviše preko Facebook grupe i Twitter naloga, i to svakako doprinosi velikoj poseti. Blog nije komercijalan i ne zarađuje na Partizanovom imenu, već naprotiv – promoviše FK Partizan. Prate nas i sa nama su u kontaktu bivši Partizanovi igrači, što daje posebnu težinu ideji koja je u osnovi bloga.

  Veliku zahvalnost za učešće i pomoć u radu ovog bloga dugujem mojim drugarima Partizanovcima, jer bez njihove pomoći i podrške blog ne bi izašao iz anonimnosti – Igoru, Dejanu, Saletu, Periši, Mileti, Dušanu, Milanu, Nemanji…kao i svima Vama koji šaljete slike, komentare i predloge. Takođe, hvala svim našim bivšim igračima koji su se odazvali pozivu za intervju, kao i prijateljskim blogovima i sajtovima.

  Za ove tri i po godine, ovaj blog je došao do broja od 500.000 poseta! Preko „Crno-bele nostalgije“ stečena su brojna prijateljstva, poznanstva, rodile su se neke neverovatne priče, kontaktirali su nas potomci bivših igrača Partizana, naši navijači iz susednih država, kao i ljudi sa svih krajeva sveta, a teče i saradnja sa autorima sličnih blogova i stranica posvećenih ostalim klubovima (hvala i njima na saradnji).

  Ako ste bar jednom na ovom blogu našli nešto za Vašu dušu, preporučili, šerovali, lajkovali, retvitovali…cilj bloga je ispunjen. Nastavljamo dalje, polako ali sigurno, uz naš Partizan i Vašu podršku.

 Aleksandar

  

 

 

5 comments
  1. Stefan

    Pozdrav i od mene jos jednom. Sve cestitke i samo napred! Ovo je jedna od najboljih stranica koju sam imao prilike da citam. Ali to me ne cudi, jer kad se nesto radi iz ljubavi, onda se to radi na najiskreniji i najbolji moguci nacin. Sve pohvale!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *