Najnovije
Blog

Foto-album, Partizan – Voždovac 2-1, 13.5.2017.

  Naš blog se bavi istorijom kluba i prošlim vremenima, ali već sada možemo reći da će ova utakmica, tek završena, ući u istoriju Partizana! Kazna od dve utakmice neigranja u finišu borbe za titulu prvaka Srbije, bila je, s jedne strane hendikep, ali sa druge, i ogroman motiv za fudbalere i navijače Partizana. Sami protiv svih bili su, kao i čitavim tokom sezone, FK Partizan i navijači.

  Veliki video-bim sa spoljne strane stadiona bio je postavljen, pa su hiljade navijača sa platoa između zapadne i severne tribine posmatrale utakmicu 35. kola između Partizana i Voždovca. Atmosfera i emotivni naboj su bili takvi da je to teško prepričati. Ovako nešto nije upamćeno možda čak i od Ljubljane 1976. do danas.

  Partizan je, uprkos tome što je gubio na poluvremenu 0-1, uspeo da prokrene rezultat i pobedi na kraju sa 2-1, golovima Leonarda i Đurđevića sa penala. Ono što je nastalo posle toga je nešto neverovatno – igrači i stručni štab su došli preko tribina do vrha stadiona i pozdravili navijače. Usledila je eksplozija emocija, kao manifestacija sloge i sinergije igrača, trenera Nikolića sa asistentima i navijača, a nadamo se da će ove slike bar malo uspeti da vam dočaraju ovaj nesvakidašnji dan.

Pa, neka se sve ovo ponovi i sledeće nedelje!

Fotografije: Crno-bela nostalgija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *