Najnovije
Blog

Odgonetnimo zajedno momke sa slike!

Ovog puta tražimo pomoć od Vas, naših pratilaca i čitalaca. Ova fotografija omladinaca FK Partizan, koja je do nas došla ljubaznošću porodice Belin, nastala je u periodu između maja i oktobra 1962. godine.

  Na njoj su omladinci Partizana, predvođeni trenerom Brunom Belinom, koji se neposredno pre nastanka slike tek oprostio od igračke karijere. Neke od igrača smo uspeli da prepoznamo, zahvaljujući pomoći naših bivših igrača,  za neke samo pretpostavljamo ko su, a ima i sasvim nepoznatih. 
  Onim igračima,za koje nema nikakve sumnje u identitet, prezimena su napisana crnom bojom. Oni, za koje nismo do kraja sigurni, ali jesmo prilično, obeleženi su crvenom.

  Sledeća slika, iz „Partizanovog vesnika“, bila je prilično korisna za prepoznavanje. Naravno, neke od igrača smo prepoznali i preko drugih slika koje imamo u arhivi. Uporedite gornju i donju sliku…
  Ako prepoznajete neke od igrača sa prve slike, ako je među njima neko koga poznajete – Vaš rođak ili prijatelj, bivši omladinac Partizana, bili bismo zahvalni da nam pomognete i da tako rešimo svojevrsnu zagonetku oko ove fotografije. 
 Slobodni ste da ostavljate komentare ispod teksta u vezi ove slike!
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *