Najnovije
Blog

300.000 poseta i idemo dalje!

Pre nešto više od dve godine pokrenuo sam ovaj blog u želji da na jednom mestu sačuvam istoriju FK Partizan. Uspeh je premašio sva moja očekivanja. Pre nego što nastavimo sa postovima, slikama i sećanjima na istoriju FK Partizan, mali rezime do sada urađenog:

– blog je apsolutno nekomercijalan i jedina njegova svrha je promovisanje istorije FK Partizan, a ne materijalna dobit autora

– urađeni su profili preko 430 fudbalera koji su nosili dres Partizana (na profilima u okviru Foto arhiva se nalaze njihove slike a trenutno se dopunjuju biografije)

– pokrenuta je Facebook stranica koja je neka vrsta podrške blogu

– blog je naišao na sjajan odziv Partizanovih navijača, prosek dnevnih poseta je preko 370

– formirala se grupa saradnika i ljudi koja pomaže materijalom rad stranice i bloga (još jednom hvala svima!)

– autora bloga su kontaktirali naslednici bivših Partizanovih igrača i slali fotografije

– urađeni su intervjui za blog „Crno-bela nostalgija“ sa nekoliko bivših igrača – Nikola Budišić, Vladislav Đukić, Rade Zalad, očekujemo još intervjua u budućnosti

– rad bloga i stranice aktivno prati nekoliko bivših Partizanovih fudbalera

– blog i stranica su dobili veliku podršku u vidu fotografija i saradnje od nekoliko stranica i blogova koji pripadaju navijačima drugih klubova (Stare utakmice – Hajduk Split, A-Tribina – Sloboda Tuzla, Vardarova kolekcija – Vardar Skopje, Povijest Dinama – Dinamo Zagreb) – hvala im za nesebičnu pomoć, nastavljamo saradnju!

Ostanite i dalje uz Partizan i blog „Crno-bela nostalgija“, pratite, čitajte, komentarišite…i hvala vam što ste tu! Idemo do milion poseta!

Aleksandar

6 comments
  1. Леки

    Само напред имате моју пуну подршку да направите од блога неку врсту црно беле енциклопедије за све навијаче и љубитеље црно белих боја, да се скупи све на једном месту.Поз.

  2. Nenad Popovic

    Podrska autoru i moram da primetim da su gramaticki perfektno pisani tekstovi, kreacija kakva se pozeleti moze a deskripcija kakva i prilici jednom Partizanovcu, jer ima sta da se opise. Napred Partizan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *